I dag er søndag, den 16 juni 2024
Forsiden


Skovlunde

Bybuen 2
2740 Skovlunde
50506967


 
 

Vilkår og Betingelser

  1. Du skal angive dit eget navn, hvilket offentliggøres sammen med bedømmelsen. Det foretrækkes at du angiver dit fulde navn. Den minimale angivelse er forbogstav i fornavn med efternavn. Eller alternativt fornavn med forbogstav i efternavn.
  2. Du skal angive din egen e-mail addresse og den skal være gyldig. Din e-mail adresse offentliggøres ikke. Din e-mail adresse vil blive brugt til at kommunikere med dig vedr. dine bedømmelser og når ellers Den Sorte Gryde - Skovlunde har brug for at komme i kontakt med dig.
  3. Navne på ansatte må ikke nævnes.
  4. Du må kun tilføje 1 bedømmelse pr. bestilling.
  5. Det er ikke tilladt at indgive bedømmelser der indeholder injurier, racistiske ytringer eller materiale som direkte eller indirekte kan skade og/eller påvirke Den Sorte Gryde - Skovlunde i negativ retning. Det er ikke tilladt at benytte skovlunde.densortegryde.dk til at genere eller chikanere andre. Overtrædelse af ovennævnte kan medføre politianmeldelse.
  6. Den Sorte Gryde - Skovlunde påtager sig intet ansvar for brugernes ytringer og adfærd. Det påhviler de enkelte brugere at overholde gældende dansk lovgivning - herunder indbefattet injurie- og ophavsretslovgivning, samt straffelovens paragraf 266b om racisme. Overtrædelser vil om nødvendigt blive politianmeldt, samt medføre øjeblikkelig sletning af bedømmelserne. Den Sorte Gryde - Skovlunde forbeholder sig rettet til uden varsel at kunne fjerne bedømmelser eller andre data.
  7. Den Sorte Gryde - Skovlunde eller personerne bag, kan på ingen måde gøres erstatningsansvarlig for de informationer som findes på websitet, uanset om disse informationer mod forventning skulle være ukorrekte. Den Sorte Gryde - Skovlunde kan derfor ikke pålægges ansvar for skader eller tab, der direkte eller indirekte er pådraget på grundlag af de informationer som findes. Den Sorte Gryde - Skovlunde påtager sig intet ansvar for indholdet på andre websider der linkes til.

Ris & Ros

Er der noget du er utilfreds med, har du gode ide'er, forslag til forbedringer eller er du tilfreds med den service vi giver dig?

Vi hører gerne fra dig - for disse synspunkter (om det er ris eller ros) er værdifulde for os!

 (offentliggøres sammen med bedømmelsen)


 (offentliggøres ikke)

Din bedømmelse: (1 til 5)
1 2 3 4 5

CAPTCHA Image   Reload Image
Indtast koderne: *:Jeg accepterer betingelserne.
Mærkeligt, at man ikke kan betale med kort, kun kontant ! Det var nemmere da I var under Just-Eat. I forlanger 50 kr. for udbringning til Herlev, vi bor 5 min. fra jer. det er en rigtig god timepris ;-) grunden til, at jeg normalt vil vælge udbringning er, at jeg ikke har bil. Jeres mad er rigtig god :-)
Skrevet af: Karina W. Hansen   |   
søndag, 5 april 2015 kl. 18:42