Menu
Vent venligst...
Kæmpe Buggi Burger
Prøv en buggiburger!
Stor håndformet hakkedreng af 100% friskhakket magert oksekød, grillstegt over åben ild. Serveres i stor hjemmebagt bolle med friske grøntsager.
1. BUGGI burger
|
|
2. BUGGI cheese
|
|
3. BUGGI bacon
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Med bløde løge og Bearnaise
|
|
10. BUGGI CHILI
Med chili og jalapenos
|
|
ekstra ost og bacon
|
|
12. TØSE BURGER
200g
|
|
13. KYLLING BURGER
Med bacon og karry dressing
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
18. KYLLING SANDWICH
Med karrydressing.
|
|
19. ½ Grillkylling
|
|
20. 1/1 Grillkylling
|
|
|
|
|
|
|
|
24. Hotwings 9 stk.
|
|
|
|
26. Barbecuse steak
af oksefilet med flødekartofler eller pommes frites og salat med dressing
|
|
27. Steak Bearnaise
af oksefilet med flødekartofler eller pommes frites salat med dressing
|
|
32. Chicken dipper
med pommes frites og ketchup
|
|
33. Fiskefilet
med pommes frites og remoulade
|
|
35. SPAGHETTI
med kød sauce
|
|
36. Kylling Salat
|
|
38. Græsk Salat
med oliven og fetaost
|
|
39. Blandet Salat
|
|
40. LILLE SALAT
|
|
med hvide kartofler, skysovs, rødkål og surt
|
|
med hvid kartofler,skysovs, rødkål og surt.
|
|
med flødekartofler eller pommes frites og salat med dressing
|
|
Men hvide kartofler, persillesovs og rødbeder.
|
|
med hvide kartofler, bløde løg, spejlæg, skysovs, rødbeder og surt.
|
|
med hvid kartofler, bløde løg, spejlæg, skysovs, rødkål og surt.
|
|
med hvide kartofler, skysovs, rødkål og surt
|
|
48. Biksemad
Med spejlæg, rødbeder og surt
|
|
med hjemmelavet kartoffelmos, surt rødbeder
|
|
2 stk med pommes frites og remoulade
|
|
57. SORTE GRYDE
paprikagryde med oksekød, bacon, cocktailpølser, babymajs og champignon. Med basmati ris eller hjemmelavet kartoffelmos.
|
|
59. Boller i karry
med basmatiris eller hjemmelavet kartoffelmos
|
|
60. Kylling i karry
med basmatiris eller hjemmelavet kartoffelmos.
|
|
62. Millionbøf
af friske hakket oksekød med krydderi, der serveres med kartoffelmos eller spaghetti
|
|
med bacon, æg, permisan, flødsauce
|
|
68. Spaghetti
med kødsauce.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|